dissabte, 15 de juny de 2024
Minimitzar

Kinton Cloud

new Que giri! és el primer treball dels Kinton Cloud, una banda de vuit joves músics d’Ivars d’Urgell. Tot i la seva joventut ja porten més d’un centenar de directes a l’esquena i van pujar als escenaris quan no havien ni complert els 18 anys. Cançons descomplicades que els han portat a guanyar el Concurs Música Jove d'Alcarràs i a obtenir la segona posició en el concurs nacional de músics emergents l'Acampada Jove de Montblanc (+info)

Minimitzar

Nodi

new 8 (2013) és el vuitè treball del grup Nodi, enregistrat a cavall de La gata roja i Parisé Studio, amb la producció de Lluís Parisé. L'àlbum 8 compta amb vuit temes composats entre finals de l'any 2011 i principis del 2012, bàsicament d'estil pop. Aquest àlbum representa el retorn d'aquest mític grup lleidatà que fou finalista del concurs de maquetes Sona 9 de l'any 2007 i que continúa en actiu després de 6 anys de l'edició del seu primer treball, "Nodi". (+info)

Minimitzar

Roots the cool

new Els Roots the Cool són una banda rossellonenca formada per membres d'algunes de les més il·lustres families del poble. Del seu treball destaca l'esperit festiu i la instrumentació i composicions més complexes. Els Toy Dolls i els Nofx són sens dubte una font d'inspiració molt important per als Roots the Cool. De fet un dels seus temes estrella és una versió en lleidatà de "Don't call me white" un dels hits més representatius dels californians.. (+info)