dilluns, 20 de maig de 2024
Minimitzar

Kinton Cloud

new

Tot i la seva joventut, la banda porta ja més de 100 directes a l’esquena i s’està convertint en una de les formacions de referència de les nits joves lleidatanes. Que giri! és el primer treball de Kinton Cloud, en el que han comptat amb la col·laboració del vocalista del mític grup Strombers, Ferran Gallart.

Aquests vuit joves músics (la mitjana del grup és de 20 anys) formats a l’escola de música d’Ivars d’Urgell ja porten més d’un centenar de directes a l’esquena i van pujar als escenaris quan no havien ni complert els 18 anys. De fet, la membre més jove del grup encara té 17 anys i el més gran en té 25.

El grup es caracteritza per tenir temes propis dins dels estils variats d’ska, rumba i rock. Música fresca, descomplicada i molt festiva, contagiosa i amb lletres de vegades innocents, de vegades surreals “segons fossin les migdiades” explica el lletrista, els Kinton són gent “neta d’esperit” com els agrada definir-se, amants del seu poble pagès i amb moltes ganes de tocar. Podrien ser el grup revelació de les nits de festa d’aquest estiu.

Entre finals del 2012 i principis de l’any 2013 els Kinton Cloud entren a l’estudi de La Gata Roja per gravar el seu primer CD amb el títol “Que giri” un projecte que demostra la il·lusió i l’esforç realitzat dia a dia pels membres del grup.

Amb l’estrena d’aquest CD s’inicia la gira 2013 que els portarà a molts més escenaris i els proclamarà guanyadors del V Concurs Música Jove de Ponent, que els dóna l'oportunitat de tocar a l'Acampada Jove de Montblanc, on queden en segona posició.

Minimitzar

Que giri! (2013)

new

Que giri! és el primer treball de la banda Kinton Cloud, enregistrat a la Gata Roja de desembre de 2012 a març de 2013. Es conforma de vuit cançons que van des de l'ska clàssic al pop rock..

- 1000
- Tots els colors de la paleta
- Apagón
- Home de pedra
- Ahir a la nit
- Un petit conte de fades
- Jo vull saber
- Dues històries

Podeu escoltar-ho aquí: http://kintoncloud.com/Discografia.html


 


Minimitzar

Galeria


  Minimitzar

  Kinton Cloud

  Components: Bernat Ramon, Meritxell Ramon, Arnau Saltiveri, Andrea Saltiver, Agnès Oromí, Roser Marfà, Genís Castelló, Àlex Castelló, Gerard Salvia, Joel Grau, Edgar Aldana i Jordi Duran.

  Estil: ska, rock, pop.

  Procedència: Ivars d’Urgell (Pla d’Urgell)

  Web: www.kintoncloud.com

  www.facebook.com/kintoncloud

  Contacte: info@kintoncloud.com; 606235142 (Genís); 635214152 (Roser)